Met spoed glasherstel in Venlo

Glas is een prachtig materiaal, maar het is ook kwetsbaar. Een flinke windvlaag, een steen of een bal kan ervoor zorgen dat uw ruit kapot gaat. Een gebroken ruit levert behoorlijke tocht op en inbrekers krijgen ruim baan om uw woning te betreden. Daarom wilt u zo snel mogelijk een oplossing. Wij staan in Venlo 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om glas reparatie uit te voeren. Of het nu gaat om een woning of een bedrijfspand, wij bieden glasherstel met spoed.

Glasherstel dubbel glas

Onze vakkundige glaszetters hebben jarenlange ervaring met ruitreparatie. Of u nu schade heeft aan enkel glas, isolatieglas of draadglas, wij kunnen de schade voor u herstellen. Enkel glas kunnen wij ter plekke op maat maken en plaatsen. Bij schade aan dubbel glas en isolatieglas plaatsen wij een noodruit of houten plank en meten wij een nieuwe ruit in. Deze wordt voor u besteld en later geplaatst. Ook is het mogelijk om bij schade een enkel glas ruit te vervangen door een dubbel glas ruit. Zo levert glasherstel ook een verbetering op van uw isolatiewaarden. U kunt bij de reparatie vragen naar de mogelijkheden voor het vervangen van een gesneuvelde enkele ruit door een ruit met dubbel glas.

Glasherstel zakelijk

Niet alleen particulieren kunnen gebruik maken van snel glasherstel. Ook voor winkelruiten of glasschade bij bedrijfspanden zijn wij desgewenst snel ter plekke. Wij hanteren een reactietijd van slechts één uur en kunnen alles namens u regelen met betrekking tot de verzekering. Zo hoeft u zich verder geen zorgen te maken over uw ruitschade. Heeft u geen haast? Dan maken wij een afspraak voor een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Voor glasherstel in de regio Venlo en omstreken moet u bij de Glaspunt B.V. zijn. Neem contact op via 085 - 106 10 78 en profiteer van onze snelle en vakkundige dienstverlening op het gebied van glasherstel!