Glas vervangen in Venlo?

U heeft ongetwijfeld van de energielabels gehoord. Label A betekent dat u een zeer energiezuinige woning heeft, terwijl label G betekent dat uw huis het minst energiezuinig is. Een van de manieren om dit te verbeteren, is door dubbele beglazing aan te brengen. Wilt u het glas vervangen in uw woning? In de regio Venlo kunt u hiervoor terecht bij de Glaspunt B.V.. Ramen vervangen doen wij al jaren en ook u zijn we met plezier van dienst.

Van enkel naar dubbel glas

Vooral veel oudere woningen hebben het nog: enkel glas. Dit zorgt niet alleen voor een hogere energierekening. Hoe hoog u de verwarming ook zet, uw woning is door enkele beglazing veel gevoeliger voor tocht. Wilt u hier iets aan doen? Laat dan het glas vervangen in uw woning. We bieden u een ruime keuze aan glassoorten. Er zit dus altijd iets bij wat precies bij uw huis past! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in glassoorten? Dan kunt u daar hier meer over lezen.

Neem contact op

Wilt u ons inschakelen voor glas vervangen, of wilt u advies over uw glaskeuze? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op. Telefonisch zijn we bereikbaar op het nummer 085 - 106 10 78. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen. Ruit vervangen? In Venlo en omgeving staan wij voor u klaar!