Glas plaatsen in Venlo

Wilt u nieuw glas plaatsen in uw woning of bedrijfspand? In de regio Venlo kunt u hiervoor terecht bij de Glaspunt B.V.. Of het nu om een kleine of grote opdracht gaat: wij zorgen voor zorgvuldige en snelle service!

Vele mogelijkheden bij glas plaatsen

Voor glas zetten kunnen wij u zeer veel verschillende mogelijkheden bieden. Van veiligheidsglas tot gelaagd glas tot dubbel glas plaatsen: met vrijwel elke glassoort hebben we ervaring. Zo weet u zeker dat er een passende keuze voor u bij zit, en dat het netjes wordt geplaatst! Weet u niet precies aan welk type u de voorkeur geeft? Ook dan zijn onze medewerkers u graag van dienst. We inventariseren uw wensen en kijken naar uw woonsituatie. Zo komen wij tot een persoonlijk advies. Heeft u uw keuze kunnen maken? Dan gaan wij vervolgens het glas plaatsen!

Wilt u meer weten over de opties in glassoorten? Klik dan hier voor meer informatie.

Schakel ons in

U wilt een nieuw raam plaatsen, of misschien wel alle vensters in uw woning vervangen? Schakel dan onze ervaren experts in. Wij staan in Venlo en omgeving voor u klaar! Bel ons op 085 - 106 10 78, of vul het contactformulier in. Glas plaatsen? Als allround glasspecialist zijn wij uw betrouwbare partner!